Stay true to yourself

and you'll be hard to beat

Tillbaka.

Publicerad 2013-04-30 23:53:00 i ghana 13',

Utan dig.

"Vi ses i juni."
Känslor som krockar när halva jag vill vara hos dig och halva jag vill vara i Ghana. Men vi är unika, vi har redan varit där, vi klarar allt. Om mindre än 27 timmar är jag påväg. Och inom 40 timmar har jag nog landat. Tillbaka i det land som jag en gång trodde bara varit i, under en dröm. Kommer peka, minnas och vara exhalterad som ett litet barn.

Accra, Kumasi, Tanoso, Mascapony, PP, Sofoline, Adwanpong, Cape Coast, Busua. Ojojoj, vad roligt det ska bli att få mötas återigen.

Vi ses där, om jag nu inte skriver ännu ett inlägg om osammanhängande tankar och röster från hjärtat. Vi får se.
 

X

Publicerad 2013-04-23 20:05:00 i livet i sverige,


Kaozet som uppstår mitt i allt.
Kaozet som uppstår när man får seperationsångest.
Kaozet som uppstår när man får för sig att tiden inte finns.
Kaozet som uppstår såhär dagarna innan.

Låt mig bara få kliva över tröskeln, och vidare. Där, där hittar jag lugnet, tillslut.

Dimmigt förflutet

Publicerad 2013-04-01 22:45:00 i livet i sverige,

 Jag kommer nästan, knappt ihåg hur allt var innan jag träffade dig.

Bläddrar tillbaka i arviken, arkiven för 2012 här på sidan. För att liksom försöka få en återblick på hur allt var. Året där mycket gick upp och ner. Året där relationer rann ut ur sanden och ansikten inte längre kändes igen. Året där jag beslöt mig för att köra mitt eget race fullt ut på nytt och började måla upp ännu en tankekarta. En resa som för mig skulle bli fotsteg på en helt okänd kontinent.

Jag kommer aldrig glömma den där kvällen i Växjö, sent i Oktober månad. Där du plöstligt skulle stå mitt framför mig. Vi båda från helt olika håll, men precis där och då, var enade.

Jag kommer nästan, knappt ihåg hur allt var innan jag träffade dig.

Du satte min värld i spinn från första stund och ju mer vi hängde så gick det inte längre att undvika vad som var påväg att hända. Jag blev kär och du besvarade mina känslor så intensivt som ingen annan. Dagarna innan avfärd till Central Amerika och USA var de tuffaste på många år. Jag höll dig hårt och önskade att jag kunde stannat tiden, men jag insåg tillslut att jag inte behövde vara rädd. Rädd för att du inte skulle vara kvar i mitt liv när jag väl kom hem igen.

Nu är jag tillbaka i Sverige igen.
Och du finns fortfarande kvar, här, hos mig. Du är bland de mest magiska människor jag träffat och ibland får jag nypa mig i armen över att du faktiskt är min. Att jag får uppleva detta så som jag gör. Att det må låta som en klyscha, men att det verkligen inte är så, utan för att det är på riktigt. Pure och villkorslös kärlek.

Jag kommer nästan, knappt ihåg hur allt var innan jag träffade dig.
Antar att jag började leva på nytt, genom dig.

Om

Min profilbild

the world is a book, and those who do not travel read only a page. ~ st. augustine

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela