Stay true to yourself

and you'll be hard to beat

Another day

Publicerad 2013-01-12 02:07:00 i centralamerikat / NY,

7/1 - 13

Ännu en dag i paradiset.
Hänger ut på gården utanför vår fina cabaña. Vinden är ljummen och fläktar gott mot den smått brända huden. Softar med Alen Free längst det långa, turkosa träbordet vid ingången till Guesthouset. Har blivit en del av vår chillspot här på boendet. Han visar fotografier från tider way back då han hade 'Dreadlocks til' the ass' som han kallade det. Vi vaknade med solen idag och har som mest glidit runt och upptäckt nya hörn på ön. Alen Free är vår amerikanska vän som på väldigt lång tid inte haft ett riktigt hem. Knappt stannat på samma ställe mer än 2 månader på 10 år, men för det, är han faktiskt gladare och piggare än någonsin tidigare. Här på Caye Caulker och Belize har han varit minst 1 gång varje år sen han började sin livsresa och valde sitt sätt att leva. Därför så är han väl medveten om de flesta locals och ställen som ön besitter. Även alla shitholes som han så fint uttryckte det.
 
 
Det tog därför inte lång tid heller förrän han tipsade om 'The Island Hoping'.
Vilket innebär att man på 3 dagar och 2 nätter seglar runt och besöker flera fantastiska öar längst vägen ner till södra Belize. Så nu har vi skrivit upp oss och på lördag den 12/1 bär det av. Betala deposit på torsdag och introduktion på fredag. Mat, dryck, tält, snorkling-utrustning, allt inkluderat! Raggamuffin tours är crewet som kommer ta oss vidare ner helt enkelt. Det bästa med turen är dessutom att den går åt det håll och rutt som vi 'planerat'. Förbi Dangriga och Hopkins för att sedan stanna i Plancencia. Vem vet när man sedan har Guatemala inom räckhåll? Ganska snart perhaps.
 




Jag är sjukt taggad och hur ofta händer det att man får segla runt en massa öar i Karibiska havet? Inte varje dag I guess. Hemma känns faktiskt långt bort nu, men det finns en person jag hade velat visa allt detta och det är du, Ulf. Jag ska ta dig hit en vacker dag om det är så. Dags för att lägga pennan en stund nu och se vart kvällen bär. Vi spekulerar lite kring en BBQ här på gården. Lämna lappar och bjuda in grannarna och liknande. Köpa några buckets of beer and some good food som Alen sa.
We'll see we'll see!
Mañana mañana.

Centralamerika 13
Love life now

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

the world is a book, and those who do not travel read only a page. ~ st. augustine

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela