Stay true to yourself

and you'll be hard to beat

Ett mail till mor och far

Publicerad 2011-02-13 17:35:00 i ghana 11',

From: [email protected]
To: [email protected]
Subject: oye - hej alskade ni!
Date: Sun, 13 Feb 2011 16:06:14 +0100

Hej igen alskade ni! Nu sitter vi pa kontoret och har tillgang till foreningens internet. V.I.P! Tog nyss upp amnet kring visumen for Douglas och Nana Yaw (hans kusin). Tyvarr sa gor ambassaden sa for att hova in annu mer pengar och vi ar inte dom enda som blivit lurade, det har alla volontarer som kommit hit och aven dom som vi, som styr upp projekt blivit.Dom kommer hjalpa oss att forlanga det sa det ar inga problem.

I fredags fick vi traffa alla de andra som jobbar runt haromkring fran Europa. Mest tyskar, osterrikare, en tjej fran england och aven tva till svenska tjejer. Trevliga manniskor med blandade personligheter. Vi kan ta det mer pa telefon sedan! Sa, imorgon, aker vi in till stan med Millicent (en kvinna som jobbar for orginisationen och som aven introducerat oss med sprak och andra viktiga saker som ar bra att veta) och fixar SIM-kort till telefonerna,
MTN-kort kallas det, som kostar 1 cedi, vilket motsvarar 5 svenska kronor. Vi ska aven vaxla pengar. Sen aker vi tillbaka till dit dar vi sover nu, hamtar vara saker och aker till byn dar vi ska bo hos varan nya familj. Fick skaka hand och krama om varan nya familj igar, och varan "Mama" har gett oss nya smeknamn efter den dag vi foddes pa. Vet inte riktigt hur mitt namn stavas, men kommer visa det sedan. Vi var aven forbi byn dar vi kommer hjalpa till att bygga. Vi borjade redan lite med det igar, och det var tufft! Fick bara block pa huvudet en bit och sedan gora likadant igen. Tror vi kommer ha mycket traningsvark sedan nar vi kommit in i det. Sa, imorgon flyttar vi ut dit. Mandag, tisdag, onsdag kommer vi arbeta pa en skola for barn mellan 2-15 ar, dar vi kommer hjalpa till med att stimulera barnen med malning, sang och andra kreativa saker.

Sedan kommer vi bygga torsdag, fredag. Sa ser det ut just nu och det finns sa mycket mer jag vill beratta.
Men sa fort det ar ordnat med telefonen sa ringer jag. En annan kul grej, det finns mycket mat har och vi har hittills aldrig gatt hungriga. Och igar raknade vi ut att vi endast spenderat 15 svenska kronor tillsammans pa mat. Alltsa en hel frukost samt middag och mycket vatten. Alltsa valdigt valdigt billigt.

Har ni kollat in bloggen oyeghana.blogg.se?
Det maste ni gora, vi forsoker uppdatera dar nu med lite film om det gar.
Natet har ar som Arica-time, om ni forstar vad jag menar.
Alskar er, hoppas allt ar bra och lovar att ringa sa fort jag har mojlighet.
Mycket karlek/ Isabell

Om

Min profilbild

the world is a book, and those who do not travel read only a page. ~ st. augustine

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela